Zabranite SNSD-u dernek na dan kad su protjerani Srbi!

Zabranite SNSD-u dernek na dan kad su protjerani Srbi!

“Na tim događajima se, po pravilu, Milorad Dodik i Vlado Đajić hvataju za mikrofon i zabavljaju prisutne. Takav muzički događaj je zakazan i za 4.8.2022”, napisala je na svom fejsbuk profilu Jelena Trivić.

Svjedoci smo da su Milorad Dodik i njegov SNSD u proteklih nekoliko sedmica organizovali nekoliko muzičkih događaja pod nazivom “Кrajiško veče”, piše Jelena Trivić, dodajući da se na tim događajima, po pravilu, Milorad Dodik i Vlado Đajić hvataju za mikrofon i zabavljaju prisutne.

Upravo je pod tim nazivom zakazan muzički događaj u Ribniku, za dan 04.08.2022. godine.
Kako je navela Trivićeva, nije protivnik muzike i ne ulazi u to kakav ko muzički ukus ima.

-Međutim, smatram da se čak ni od Dodika nije očekivalo da organizuje nekakav dernek za pomenuti datum. Navedeno iz razloga što datum 04.08. svaki Srbin sa velikom tugom obilježava kao godišnjicu protjerivanja 250.000 Srba iz Republike Srpske Кrajine.

Ako je Dodiku do slavlja na godišnjicu zločinačke akcije “Oluja”, onda treba da ide u Zagreb i pravi dernek sa svojim šefovima Plenkovićem i Milanovićem.

Narodni poslanik Jelena Trivić pozvala je MUP Republike Srpske da zabrani održavanje skupa u Ribniku.

-Ukoliko neko pametan iz redova SNSD-a već nije donio odluku da otkaže pomenuti događaj u Ribniku, pozivam MUP Republike Srpske da zabrani održavanje istog.

(BN)

CATEGORIES
Share This