Vinarija manastira Tvrdoš među najuspješnijima u Srpskoj

Vinarija manastira Tvrdoš među najuspješnijima u Srpskoj

Na nedavno održanoj tradicionalnoj manifestaciji “Izbor najuspješnijih u Republici Srpskoj za 2021. godinu”, koju organizuje Privredna komora Republike Srpske, Podrumi manastira Tvrdoš su dobili priznanje u kategoriji Najbolje malo proizvodno privredno društvo.

Ova vinarija je uspjela da u 2021. godini ostvari rekordnu prodaju vina, kao i rekordne prihode, veće od 1,2 miliona KM, od čega polovina u izvozu. Obnovljeni su stari ugovori o prodaji vina, koji su važili prije korone, čime je nastavljen izvoz vina u sve zemlje regiona, Evropske unije, Japana, Kine, SAD i Australije.

Vina manastira Tvrdoš su postala brend i prepoznatljivi proizvod, kako Hercegovine, tako i cijele Republike Srpske, doprinoseći da naša regija bude prepoznata po proizvodnji vrhunskih vina.

FOTO: TVRDOŠ/USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
FOTO: TVRDOŠ/USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

– Veliki poslovni uspjeh koji smo postigli u 2021. godini pomogao je da sačuvamo radna mjesta, započnemo nove investicije, podižemo nove vinograde, kako bi nastavili sa uspješnim poslovanjem i u narednim godinama. Zahvaljujemo se Privrednoj komori RS na dodijeljenom priznanju, čime je prepoznala naš trud i veliki ostvareni uspjeh. Zahvalnost dugujemo i svim našim vjernim kupcima i poslovnim partnerima, koji su prepoznali u našim vinima istinski domaći proizvod i brend, i tako pomogli da ostvarimo uspješne poslovne rezultate u protekloj godini – rekli su u Podrumima manastira Tvrdoš.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This