Vatreni obračun/Nezvanično/Aco Makedonac, perač novca Kartela i stalna veza Narko”Generala” Kostreševića teško ranio Sikimu sa osam hitaca ispaljenih u njega

Vatreni obračun/Nezvanično/Aco Makedonac, perač novca Kartela i stalna veza Narko”Generala” Kostreševića teško ranio Sikimu sa osam hitaca ispaljenih u njega

Aleksandar Mičić, zvani Aco Makedonac, je u noći 01/02.01. u neposrednoj blizini noćnog kluba “Perla”, u Istočnom Sarajevu, teško ranio Gorana Sikimu.

Sikima je pogođen sa osam hitaca i nalazi se u Opštojoj bolnici u Sarajevu.

“Perla” je u vlasništvu Aleksandra Mičića.

 

 

Aco Makedonac je svakodnevno na vezi sa Sinišom Kostreševićem, Narko”Generalom” i očito je da ovaj veliki perač novca narko kartela koji vode Siniša Kostrešević, Igor Dodik, Zoran Stevanović, Siniša Mijatović, Dejan Ilić Tigar i Ljuban Ećim, i dalje smatra da je gospodar života i smrti.

 

 

Nije ovo prvi pokušaj ubistva iza kojeg stoji Mičić; on je 15.06.2005. pokušao ubiti Milorada Rosuljaša, pucajući mu, između ostalog, i u glavu.

 

 

Bio je dugo u bjekstvu, a po predaji, preuđen je na samo godinu dana zatvora.

 

 

Okružni sud Istočno Sarajevo presudio ga je, po povratku, na godinu dana zatvora zbog pokušaja ubistva, 13.02.2013. godine.

 

 

Nakon robije, “preuzeli” su ga pod komandu perjanice SNSD-a Mirko Vujičić, poslanik SNSD-a u skupštini RS (zvani Njuška), i direktor Zavoda za zapošljavanje, i Branimir Šehovac, načelnik Policijske uprave Sarajevo. Nema dileme da će Šehovac učiniti sve da pomogne Mičiću, jer ga ovaj plaća, a kupio mu je i preskupi sat “Breitling”, pa je realno da pokuša da cijeli slučaj minimizira i predstavi drugačijim nego što jeste.

Šehovac je, kao i Mičić, pripadnik Narko kartela.

 

 

Mičić, zvani Aco Makedonac, glavni je perač para u narko projektu “Obućina Bare”, zajedno sa Nenadom Nešićem.

 

 

Sa Acom Makedoncem 4.000 m2 kupio je kum klana Dejan Ilić Tigar, a tu je i Vizo Zeljković, koji gradi na 2.000 m2, o čemu sam detaljno pisao.

Krajnje je vrijeme da Narko”General” Kostrešević bude zatvoren, jer će početi padati mrtve glave. (nastaviće se)

Slobodan Vasković

CATEGORIES
Share This