Uhapšen zbog jučerašnjeg pokušaja ubistva

Uhapšen zbog jučerašnjeg pokušaja ubistva

Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo, nakon intenzivnog traganja za izvršiocem teškog krivičnog djela, noćas su lišili slobode lice inicijala K.P. iz Pala, koji se sumnjiči da je počinio krivično djelo Ubistvo u pokušaju.

Navodi se ovo u saopštenju PU Istočno Sarajevo u stoji i da je lice K.P. sumnjiči da je dana 19.07.2023. godine oko 16,55 časova ispred ugostiteljskog objekta u Spasovdanskoj ulici u Istočnom Sarajevu upotrebom vatrenog oružja nanio teške povrede licu inicijala A.N. iz Sarajeva.

Takođe, u saopštenju se navodi da su policijski službenici tokom pretresa pronašli i motor marke KTM, koji je osumnjičeni koristio u krivičnom djelu.

Nakon kriminalističke obrade K.P. će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predat tužiocu Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo na dalje postupanje, saopštili su iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Podsjećamo, juče se ispred jednog kafića na uglu Hilandarske i Spasovdanske ulice u Istočnom Novom Sarajevu, zaustavio motociklista maskiran kacigom i ispalio više hitaca iz pištolja u A.N. koji je bio u kafiću.

Njemu je ukazana ljekarska pomoć u Bolnici „Srbija“, a potom je prebačen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, gdje je zadržan na liječenju.

(BN) Foto: BN

CATEGORIES
Share This