Stanivuković o rušenju “Kajak terase”: Osjećam se kao moralni pobjednik!

Stanivuković o rušenju “Kajak terase”: Osjećam se kao moralni pobjednik!

Oni koji su do juče mogli sve, danas ruše svoju moć i imperiju, izjavio je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, povodom rušenja “Kajak terase” koju investitor sam uklanja.

 

On je na vanrednoj konferenciji za medije poručio da “sve velike borbe, teški naporni procesi traju dugo”.

– Mnogi su sumnjali, mi smo istrajali. Danas počinje rušenje privatizovane države. Uvjeravali su nas da je sve legalno i po zakonu, ako je tako zašto sami sklanjaju. Vraćamo ono što pripada našem gradu i građevinama. Svi smo stavljeni u istu ravan, ni ispod ni iznad – rekao je Stanivuković.

Poručio je da se ovdje ne bori protiv pojedinca, već za sistem.

– Vi niste na meti gradonačelnika, već na meti sistema. Osam mjeseci sve ovo traje. Osjećam se kao moralni pobjednik, puno puta sam osporavan da kupim političke poene. Vratiti gradsku zemlju nije skupljanje političkih poena. Ima mnogo onih koji su sumnjali u ovo, ali sistem se ne mijenja preko noći, pravda se ne ispravlja preko noći – istakao je gradonačelnik Banjaluke.

Poručio je da ono što oni ne uklone sutra do 15 časova, to završiti grad.

– Posućemo zemlju i mali park napraviti. Rekao sam da će moj treći dolazak značiti rušenje. Moram da održim riječ – dodao je Stanivuković.

Rekao je i da će se sutra pojaviti na lokaciji “Kajak terase”.

Podsjećamo vlasnik “Kajak terase” Mile Radišić danas je počeo sam demontirati objekat, a kako je navedeno do sutra će biti sve završeno.

Takođe, Miloš Stevanović, advokat ove porodice je istakao da su podnijeli krivičnu prijavu protiv komunalnog policajca koji je naložio rušenje “Kajak terase”, te Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banjaluke.

Srpskakafe

CATEGORIES
Share This