Saopštenje za javnost GO BORS Trebinje

GO BORS-Trebinje završio izbore na Skupštini GO BORS-Trebinje održanoj 27.juna 2019 godine u prostorijama Skupštine grada Trebinja koja je trajala od 11.00 do 14.00 časova verifikovani su mandati 50 članova skupštine koji su birani u 18 mjesnih odbora kao i delegati ispred RVI i PPB.

Za predsjednika Skupštine GO BORS-Trebinje izabran je Dejan Bodiroga, a za potpredsjednike su izabrani Dalibor Daković ispred PPB i Maksim Mrakić ispred RVI.Za članove predsjedništva su izabrani: Dragan Dobranić, Ilija Mastilović, Milan Milojević, Milisav Pendo, Perica Vukalović, Ranko Petijević, Srbo Škero, Dragomir Anđelić, Nebojša Milišić, Lončar Dragan, Dragan Jelić,Milan Mijanović,Svetozar Aćimović,Maksim Mrakić(RVI) i Dalibor Daković (PPB).

Svi članovi predsjedništva su borci prve kategorije osim jednog člana koji je u rat otišao sa 16 godina i borac je druge kategorije.Na konstitutivnoj sjednici Predsjedništva i prvoj redovnoj sjednici Predsjedništva održanoj 1.jula 2019 godine u prostorijama GO BORS-Trebinje koja je trajala od 21.00 do 23.oočasa izabran je Dragomir Anđelić , za Predsjednika Predsjedništava te Ranko Petijević i Milan Milojević za zamjenike.

Za delegate u Skupštinu BORS-a izabrani su Svetozar Aćimović i Anka Pešikan ispred PPB.Skupština je izabrala svoja radna tijela .Borci su prilikom izbora pokazali veliku odgovornost i većinu odluka donijeli jednoglasno s čim su se izdigli iznad svih političkih dešavanja.

Ovim smo pokazali da jedinstvo koje smo imali devedesetih godina kada smo stvarali Republiku Srpsku i danas postoji među nama, a to je jedini put da se poboljšlja položaj boraca i PPB u društvu.

ZA KRST ČASNI I SLOBODU ZLATNU
Trebinje,2.juli 2019.god.GO BORS Trebinje