Radović odgovorio Dodiku: Žao mi je koliko ste posrnuli u svom uličarskom i nadasve prizemnom ponašanju

Radović odgovorio Dodiku: Žao mi je koliko ste posrnuli u svom uličarskom i nadasve prizemnom ponašanju

Poštovani gospodine Dodik, „putevi izdaje“ su, u nekoliko navrata, bili efikasna medijska konstrukcija kojom ste narušavali kredibilitet vaših političkih protivnika.

Međutim, nakon 15 godina istih priča i ponašanja, Vaš nedostatak kreativnosti i vizije je postao patetičan. Molim Vas, zadržite bar malo dostojanstva, vaša panika je postala degutantna.
Slično kao i sa vrijeđanjem, politike koje sprovodite su postale monotone. Osim isključivog fokusa na Vaše lične interese, Vi ništa drugo niste ponudili za sve ovo vrijeme.
Zato razumijem da vam smeta, kako kažete, „novac koji je zarađen“, jer Vama takav način sticanja nije blizak, a ni mio, kao što vam investitori nisu bliski, zbog čega ste ih protjerali iz Republike Srpske, uskrativši nas za brojne kompanije koje su mogle da posluju u Srpskoj, gdje bismo mogli da zaposlimo mnogo ljudi i obezbijedimo veliki broj porodica.
Razumijem i zašto Vam smetam baš ja. Za razliku od vas, u politiku sam ušao kao doktor ekonomskih nauka, višestruko nagrađivani top menadžer i biznismen.

Koji su Vaši poslovni uspjesi? Gdje su Vaše nagrade? Gdje se nalaze Vaši pozitivni rezultati?
Vaše nedomaćinsko, surovo, bahato i destruktivno ponašanje je jedina izdaja koja se dešava u našoj zemlji, jer ste nas oslabili do te mjere da našu političku stabilnost i ekonomsku situaciju može poljuljati i „dašak vjetra“.

Groteskne uvrede kojima pokušavate da, po ko zna koji put, ponizite javnost Republike Srpske, nisu vrijedne ni jedne jedine suze porodica koje su morale da napuste svoju zemlju i svoj dom.

Zbog toga nemam namjeru da se dalje sa Vama raspravljam, niti bilo šta da dodam ili oduzmem, osim da mi je žao koliko ste posrnuli u svom uličarskom i nadasve prizemnom ponašanju.

dr Milan Radović

ISTOK

CATEGORIES
Share This