„Pusti ga neka crkne“ Prijatelji brutalno pretučenog veterinara otkrili detalje kobne noći (FOTO)

„Pusti ga neka crkne“ Prijatelji brutalno pretučenog veterinara otkrili detalje kobne noći (FOTO)

„Boris je divan čovjek, prijatelj, otac, veterinar. Ne postoji nikakav razlog da ga neko tako brutalno pretuče. Svi smo duboko potreseni zbog toga šta mu se dogodilo i molimo se za njegov oporavak“.

Ovo kaže prijatelj Borisa Dražića (44), veterinara kojeg su brutalno pretukla trojica mladića 22. jula oko pola 3 ujutru u Bogatiću.

Prema riječima Borisovog prijatelja, cijeli Bogatić se moli za njegov život i oporavak i niko ne može da vjeruje šta se dogodilo.

Muškarac pozira
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE/SCREENSHOT

– On je sjajan momak, veterinar. Ima malu kćerkicu, porodičan je čovjek. Nikada nije bio konfliktan i ne možemo da vjerujemo šta se dogodilo – priča Borisov prijatelj.

Pretučen je, jer je htio da razdvoji pomahnitale nasilnike koji su tukli njegovog rođaka. Kobne noći, između subote i nedjelje, njegov rođak posvađao se u kafiću sa grupicom momaka.

Boris i njegov rođak su sjedali u kafiću, a u jednom trenutku njegov rođak je otišao do toaleta. Pri povratku za sto gdje su on i Boris sjedali verbalno se sukobio sa grupom mladića. Sukob je tu završen, međutim pomenuti mladići su sačekali da Boris i on krenu ka kući, a onda su nasrnuli na njih – priča izvor.

Boris je išao ispred svog rođaka, međutim kada je vidio da su dvojica krenula da ga tuku vratio se i pokušao da ih razdvoji.

– Tada su trojica nasrnula na njega i počela da ga tuku. Boris je pao na pločnik i udario je glavom. Mladić koji je u tom trenutku bio u kafiću i vidio šta se događa pritrčao je da mu pomogne, međutim jedan od batinaša mu je dobacio: “Pusti ga neka crkne” – kaže izvor, piše Blic.

Boris je u bolnicu primljen u teškom stanju, u komi je i ljekari mu se bore za život.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This