Poznata pjevačica sve otkrila „Baba Vanga je bila moja baka“ (FOTO)

Poznata pjevačica sve otkrila „Baba Vanga je bila moja baka“ (FOTO)

Pjevačica Danijela Vranić otvoreno priča da je u srodstvu sa pokojnom Baba Vangom.

Ona je mogla da predvidi kad će se desiti neke radikalne stvari, ali je nismo doživljavali na takav način. Tatu sam stalno zapitkivala da mi kaže da li je možda baka nešto rekla za nas, a on nam je u šali uvijek govorio samo to da ćemo moja sestra i ja biti srećne. Zapravo, mi i jesmo srećne. Inače, tata je taj koji je pobijao sve što je baka govorila i nije vjerovao iako je ona pogađala. Svakako o njoj ne pričamo kao o proročici – istakla je jednom prilikom Danijela Vranić, koja je, iako joj Vanga nije rođena baka, ubijeđena u to da je baš od nje naslijedila snažnu intuiciju.

– Ranije sam mogla da predosjetim neke stvari. Definitivno imam jaku intuiciju, toliko da se moje drugarice često začude koliko je izražena. To mi mnogo znači u mom poslu jer uvijek znam da li će nešto biti u redu ili ne. Ipak, nisam nikad htjela preozbiljno da pričam o tome – rekla je tad Danijela, koju već dugo ne viđamo u javnosti.

FOTO: VESNA LALIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: VESNA LALIĆ/RAS SRBIJA

– Čuvala je mene i sestru kad smo bile male, ali se ne sjećam mnogo toga. Za nas je bila samo naša baka i ništa više. Gajimo samo ljubav prema njoj i ponosna sam na nju kao na baku, a ne kao na proročicu – dodala je Vranićeva za Kurir tom prilikom.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This