Pomoćnik direktora OŠ „Branko Radičević“ zaprijetio da pazimo kada hodamo sami po noći (FOTO)

Pomoćnik direktora OŠ „Branko Radičević“ zaprijetio da pazimo kada hodamo sami po noći (FOTO)

Damir Vukelić, pomoćnik direktora u OŠ „Branko Radičević“ u Banjaluci i nastavnik engleskog jezika zaprijetio je novinarima da pazimo kako hodamo po noći, i da nas treba biti strah.

Ujednoj od objava gdje se daje podrška nakon napada našem novinaru Nikoli Moraču i uredniku magazina Buka Aleksandru Trifunoviću, Vukelić je u komentaru prvo ponovio matricu koju je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao nakon napada da postoje indicije da su novinari sami sebi uništili auto.

– Ako ćemo sumnjičiti nekoga, onda naprije treba provjeriti Trifunovića gdje je bio, jer ova kozmetička oštećenja samo govore u prilog tome da ih je sam napravio. A i da nije, treba da bude srećan što se dosad glave nanosao – napisao je Vukelić.

Pretnje novinaru
FOTO: SRPSKAINFO

Nakon toga, uputio je direktnu prijetnju novinarima da bismo se trebali zabrinuti kada hodamo sami po noći.

– Da sam na tvom mjestu, ja bih se prije zabrinuo da hodam noću (ili čak danju) i što stalno razmišljam da li mi je neko iza leđa. Dokle god se vi tako osjećate, dobro je – rekao je Damir Vukelić, nakon čega je izbrisao ovaj komentar.

FOTO: SRPSKAINFO
FOTO: SRPSKAINFO

Da je Damir Vukelić pomoćnik direktora OŠ “Branko Radičević” i nastavnik u istoimenoj školi, potvrdio nam je i direktor ove škole Siniša Rendić.

– Radi kod nas. Četiri sata je zaposlen kao pomoćnik direktora, a četiri kao nastavnik engleskog jezika – rekao je Rendić za Srpskainfo.

Dodao je da u svoje privatno vrijeme ko šta radi, on ne zna.

– Na poslu postoje pravila kojih se svi moramo držati – rekao je Rendić.

Podsjećamo, sve učestalije su krenule prijetnje ka novinarima, a posljednji u nizu je napad na imovinu našeg novinara Nikole Morače i urednika magazina Buka Aleksandra Trifunovića kada je nepoznati vandal oštetio i napravio veliku materijalnu štetu na njihovim automobilima.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This