„Pa neka me prijavljuju, kažnjavaju, rade šta hoće“ Trivićeva ustala protiv najavljenih izmjena Krivičnog zakonika Srpske

„Pa neka me prijavljuju, kažnjavaju, rade šta hoće“ Trivićeva ustala protiv najavljenih izmjena Krivičnog zakonika Srpske

Najavljene odredbe Krivičnog zakonika, kojima su predviđene drakonske novčane kazne, klasičan su oblik zastrašivanja i progona neistomišljenika i ništa manje od toga.

To je saopštila potpredsjednica PDP, Jelena Trivić, povodom Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Krivičnog zakonika RS, koji je utvrdila Vlada.

Trivićeva je pružila javnu podršku svima koji će i dalje iznositi istinu o kriminalu režima, koliko god to bilo teško.

– Kao dokaz svoje javne podrške, naglašavam da ću, kada ove odredbe stupe na snagu, i dalje govoriti javno i na svakom mjestu da imamo lažnog predsjednika i vlast formiranu na izbornoj korupciji. Pa neka me prijavljuju, kažnjavaju, rade šta hoće – napisala je na Fejsbuku i Instagramu.

– Mogu takođe najaviti da ću, s obzirom da će zakon da obuhvati svakog ko iznosi navodne laži na javnom skupu, istom žestinom kao i do sada govoriti o svim negativnim pojavama, prije svega o korupciji koja je izjela esenciju našeg društva – naglasila je Trivićeva, koja je na prošlim izborima bila kandidat opozicije za predsjednika Republike Srpske.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This