Otvoren humanitarni broj za podšku hrabroj Mileni koju je zadesila stravična nesreća

Otvoren humanitarni broj za podšku hrabroj Mileni koju je zadesila stravična nesreća

Lijepa, energična, pozitivna. Milena Božić (30), mlada pravnica iz Ostojićeva kod Bijeljine, prije godinu dana je doživjela stravičnu nesreću, koju je jedva preživjela i koja joj je potpuno izmijenila fizički izgled. Građani sada imaju priliku da joj pomognu.

Hrabra Milena pokušava da sakupi 100.000 evra, koliko joj, po sudu stručnjaka koji joj pomažu, bilo dovoljno za rekonstruktivne operacije lica i glave.

Jer, ovoj lijepoj i obrazovanoj djevojci se život potpuno promijenio u septembru prošle godine. Dok je pomagala roditeljima na imanju, kardan poljoprivredne mašine uhvatio je njenu kosu zavezanu u rep i iskinuo joj cijeli skalp glave, zajedno sa mišićima čela, mišićima sljepoočnica, arkadom iznad lijevog oka…

FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Nakon silnih bolova i mnogobrojnih operacija, koje su joj spasila život, Milena je sada u prilici da rekonstruktivnom zahvatima u inostranstvu, koje ne pokriva zdravstveno osiguranje, pokuša vratiti svom licu izgled, kakav je imala prije nesreće.

– Vjerujem da ću, nakon tih operacija izgledati 90 odsto isto kao prije nesreće. Ljekari su skeptični, ali ja vjerujem u to – poručuje Milena za Srpskainfo.

PROČITAJTE JOŠ

Ali, osim vjere, za ovaj poduhvat je potrbno i mnogo novca.

Milena se nada da će potebnih 100.000 evra biti skupljeno do kraja septembra, što bi joj omogućilo da na vreme ode na liječenje.

Otovren je humanitarni broj 1403, a pozivom na ovaj broj građani mogu darovati jednu marku za Milenin novi život.

Svaka marka je, poručuje Milena, zlata vrijedna, jer je približava željenom cilju, da živi kao sav naormalan svijet.

FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Još uvijek su aktivni i brojevi žiro računa, putem kojeg ljudi dobre volje mogu donirati novac za Milenino liječenje.

Svi koji žele da pomognu Mileni Božić, to mogu uraditi putem Pay pal-a – [email protected] , deviznog računa BA391995726001059064 SWIFT CODE: ABSBBA22, ili tekućeg računa broj 1995726001059064 na ime Božić Milena.

Milena Božić je diplomirana pravnica. Čita, vježba i bavi se meditacijom.

Vjernica je od djetinjstva. Kada se u novembru prošle godine vratila iz bolnice kući, već nakon nekoliko dana je otišla na molitvu u svoju parohijsku crkvu Svetog Ilije, koja se nalazi preko puta njene kuće i gdje su se danima njene komšije i rođaci molili za njeno ozdravljanje.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This