„Ničija muka nikome nije donijela ništa dobro“: Radnik Gradske uprave pronašao novčanik i vratio vlasniku, gradonačelnik poručio da nagrada neće izostati

„Ničija muka nikome nije donijela ništa dobro“: Radnik Gradske uprave pronašao novčanik i vratio vlasniku, gradonačelnik poručio da nagrada neće izostati

Radnik Gradske uprave Miodrag Vučković danas je, tokom kontrole parkinga u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, pronašao novčanik sa dokumentima i većom količinom novca i odmah informisao nadređene.

Jedanaest godina sam zaposlen u Gradskoj upravi i ovo je prvi put da sam se našao u ovakvoj situaciji. Odmah po pronalasku novčanika, isti sam odnio svom šefu, Daliboru Kerezoviću. Novčanik smo otvorili, kako bismo došli do dokumenta i kontaktirali vlasnika, da mu vratimo ono što mu pripada. Vidjeli smo da je gospodin naš korisnik, imao je karticu od parkinga, te smo zbog toga došli do njegovog kontakt telefona. Odmah smo stupili u kontakt sa vlasnikom, koji je novčanik i preuzeo – poručuje Vučković.

Poručuje da je siguran da bi svako od njegovih kolega isto to uradio, jer kako kaže, ničija muka nikome nije donijela ništa dobro.Gradonačelnik Draško Stanivuković poručio je da nagrada za ovo dobro djelo svakako neće izostati.

– Dobro se dobrim vraća! Miodrag Vučković, pošteni radnik Gradske uprave danas je tokom radnog dana pronašao novčanik sa većom svotom novca i vratio ga vlasniku. Svojim dobrim djelom pokazao je da je Banjala porodica na koju svi sugrađani mogu da računaju. Ovo plemenito djelo zaslužuje nagradu koja zasigurno neće izostati – poručio je gradonačelnik.

 

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This