Neostvarena želja Jelene Trivić (VIDEO)

Neostvarena želja Jelene Trivić (VIDEO)

Кada ne obavlja funckiju poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, kada politiku i ulogu profesora ostavi bar malo po strani Jelena Trivić je obična žena, supruga, majka, sestra, ćerka.

-Dolazim iz jedne obične, poštene i srećne porodice, tako da sam se ja trudila da svoju porodicu koju sam gradila sa suprugom napravim na takvim temeljima.

Prema njenim riječima roditelji su je vaspitali na tradicionalan, pomalo konzervativan način.

-Uprskos raznim životnim turbulencijama tokom života, brat i ja smo uspjeli da se izborimo sa svim izazovima i da izrastemo u stabilne i dobre ličnosti.

U slobodno vrijeme Jelena sluša muziku, svira gitaru ali voli i da boravi na selu, kao i prirodi uopšte. Ponekada igra košarku i fudbal, što je javnosti i poznato. Obaveze joj ipak ne dopuštaju da uvijek uprati sve aktuelnosti u sportu kao nekada.

-Nekada sam znala prvi sastav Milana, prvi sastav Real Madrida, prvi sastav jugoslovenske tadašnje reprezentacije I fudbalske i košarkaške, ali i sastave Njemačke i Italije. Кad krenem da pričam neke bitnije utakmice ljudi ne mogu da vjeruju da ja toliko pamtim, da se sjećam.

Кaže da joj je ostala jedna neostvarena želja – da bude reprezentsativac Srbije u košarci. Ipak, život ju je odveo na drugu stranu – u politiku.

– Imala sam velike ambicije, imala sam želju da postanem profesionalni sportista, da igram za reprezentaciju Srbije, nije mi se želja ostvarila. Okačite, što se kaže, patike o klin i nastavite dalje. Onda sam pronašla neka druga interesovanja, posvetila se više školi, poslije fakultetu, pa sam se tu sam se nekako pronašla. Poslije je došla politika i evo me tu gdje jesam.

Кada je riječ o muzici, voli da sluša pop muziku, nešto što je opušta i što je propraćeno emocijom. Sebi nekada i da oduška da dobro se provede na veseljima i proslavama, pri kojima se i pjeva i igra..

Кaže da jednoga dana, kada se zasiti politike nakon ostvarenih ciljeva u njoj, mogla bi bez problema da se posveti samo porodici.

Najveći dar od boga za Jelenu Trivić su njena djeca, to je nešto čemu se nadate i molite bogu svakodnevno. I to je najbitnija stvar u mom životu, kaže Trivićeva u jutarnjem programu BN TV.

Cijeli razgovor pogledajte u VIDEU.

(BN TV)

CATEGORIES
Share This