Mračna vijest sa Mrakovice: Narode dokle ćeš trpiti!

Mračna vijest sa Mrakovice: Narode dokle ćeš trpiti!

Mračna vijest, dolazi sa Mrakovice, kakva simbolika, odakle nam gospodar, sa radošću, saopštava da nas je zadužio za novih 300 miliona evra, koje će potrošiti za kupovinu socijalnog mira.

Dvije vijesti juče, koje su stigle iz kabineta Predsjednika Republike Srpske i sa Mrakovice, gdje je “Gospodar okupio svoje dvorjane”, uvrijedile su svakog ko nije izgubio razum i po ko zna koji put potvrdile da vlastodršci žive u nekom svom imaginarnom svijetu i da smo mi za njih samo bezvrijedna masa koju mogu kupiti od izbora do izbora, kaže se u saopštenju Saveza penzionera i potomaka.

Dalje navode da je šokantna prva vijest sa sastanka predsjednice Republike Srpske i v.d. predsjednika Udruženja penzionera u kojoj se kaže da su sagovornici  izrazili zadovoljstvo zbog konstantnog rasta standarda penzionera zahvaljujući povećanju penzija i odličnoj saradnji institucija sa Udruženjem penzionera i njihovoj posvećenosti daljem poboljšanju položaja najstarije populacije.

“Mi iz Saveza penzionera i potomaka pitamo gospodu, koji je to standard koji penzioneri mogu da ostvare sa prosječnom penzijom, od 393,43КM, ako njih 70% ima penziju od 200 do 600 maraka, a samo, slovom i brojem, njih 2.105 prima penziju veću od 1.000 maraka, u vremenu kada cijene svakodnevno rastu, kada im djeca ne rade i kada moraju izdržavati unuke”, kaže se u saopštenju i dodaje da samo  rukovodstvo Udruženja penzionera koje je u službi vlasti i zato debelo plaćeno, ima takav standard.

Kako navode, druga mračna vijest, dolazi sa Mrakovice, kakva simbolika, odakle nam gospodar, sa radošću, saopštava da nas je zadužio za novih 300 miliona evra, koje će potrošiti za kupovinu socijalnog mira.

“To što će za taj dug kreditori da nam konfiskuju elektroprivredu, šumu, vodu i zemlju i što ćemo biti roblje u rođenoj zemlji njemu nije važno. Upitajmo bilo kojeg domaćina u njegovom Lijevču, da li bi se hvalio da je prodao djedovinu, da bi kupio novi automobil, a zna da će mu sutra unuci biti roblje na toj djedovini”, stoji u saopštenju.

Dalje ironično saopštavaju da se “Gospodaru mora vjerovati na riječ, u protivnom smo izdajnici, strani agenti i neprijatelji”.

“Narode dokle ćeš mirno posmatrati kako nas uništavaju”, pitaju iz ovog udruženja.

BN TV

CATEGORIES
Share This

COMMENTS