Mirko Šarović: ,,Cilj SDS-a bolja i snažnija Srpska”

Mirko Šarović: ,,Cilj SDS-a bolja i snažnija Srpska”

– Petrovdan je poseban dan u istoriji Srpske demokratske stranke i Republike Srpske i zato neka bude snažan povod i prilika da se okupimo i obilježimo početak osvajanja naših ciljeva prije svega, izgradnje bolje, pravednije i snažnije Republike Srpske – poručio je Šarović.

Predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović čestitao je članovima, simpatizerima i poštovaocima Srpske demokratske stranke veliki praznik i slavu Svetih apostola Petra i Pavla na dan kada je prije 29 godina osnovana Srpska demokratska stranka.

“Ovaj poseban dan u istoriji Srpske demokratske stranke i Republike Srpske je snažan povod i prilika da se okupimo i obilježimo početak osvajanja naših ciljeva prije svega, izgradnje bolje, pravednije i snažnije Republike Srpske”, poručio je Šarović.

Uz čestitku, on je uputio poziv opštinskim odborima da slavu i dan SDS proslave zajedno sa osnivačima, najstarijim članovima i njihovim porodicama.

“Želim da vas podsjetim i uvjerim da svaki uspjeh i napredak uvijek leži u poštovanju, vjerovanju i jedinstvu, koje počiva na našim zajedničkim vrijednostima i ciljevima. Iskreno vjerujem da napredak i uspjeh ne zavise od drugih već od nas samih i da je snaga samo u nama”, naglasio je Šarović.

Srpska demokratska stranka osnovana je na Petrovdan 12. jula 1990. godine u Sarajevu.

(BN TV)

CATEGORIES
Share This