Milica počela raditi u Poštama Srpske

Milica počela raditi u Poštama Srpske

Mali potez za vlasti, ali veliki za Milicu Dangubić, samohranu majku dvoje male i prelijepe dječice kojoj je suprug preminuo iznenada od korona virusa početkom prošle godine. Milica je godinu dana čekala neki posao, od koga može da prehrani djecu i porodicu i plati stan, jer živi kao podstanar, i napokon je problem egzistencije riješen.

Obećao sam, nakon snimanja priloga i razgovora sa Milicom, da ću pohvaliti vlasti ako pokažu razumijevanje za ovaj slučaj, i hvala ljudima u Poštama Srpske što su pokazali razumijevanje, udovoljili zahtjevu i dozvolili da Milica počne raditi u Poštama Srpske u Bileći, umjesto svoje tetke koja je pristala da ranije ode u penziju.

Svakako da je gest i supruge vojvode Rada Radovića, ratnog komandanta Odreda bilećkih dobrovoljaca, koja je ponudila da ode ranije u penziju kako bi se oslobodilo radno mjesto za Milicu, za svaku pohvalu, a svako ko poznaje časnu i čestitu porodicu Radović nije iznenađen ovim gestom, jer su uvijek Radovići pokazivali čast, karakter, skromnost i patriotizam kad je trebalo i bila nevolja.

Podsjećanje na razgovore sa Milicom Dangubić..

Nebojša Vukanović

CATEGORIES
Share This