Kusovac više nije na čelu Una TV

Kusovac više nije na čelu Una TV

Direktor informativnog programa “Una World televizije”  novinar Zoran Kusovac, dao je ostavku na mjesto šefa vijesti, potvrdio je on na svom Linkedin profilu.

“Danas sam dao ostavku na mjesto šefa Vijesti Una World. Razlike u strategiji i viziji između mene i novih vlasnika i novog odbora su toliko duboke da nisam mogao zamisliti da ostanem na toj poziciji. Zahvalan sam što sam na osnovu zajedničke vizije imao jedinstvenu priliku da stvorim impresivan tim profesionalaca u tri najveće zemlje u našem regionu: Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini“, saopštio je Kusovac.

On je bio jedan od prvih koji se uključio u ovaj medijski projekat, ali i jedan od prvih koji ga napušta.

Podsjećamo, portal CAPITAL je nedavno otkrio kako se „Foundcenter Investment GmbH“ iz Berlina, dosadašnji većinski vlasnik firme „Una World Network“, potpuno povukao iz projekta čiji je cilj bio stvaranje regionalne TV stanice „UNA“.

Tako je kao jedini vlasnik ostala je firma „Infinity Media“ Banjaluka koja se povezuje sa porodicom Dodik.

Podsjećamo, uspostavljanje regionalne televizije „Una“ spektakularno je najavljeno na Weekend Media festivalu u Rovinju prošle godine.

Emitovanje programa započeli su krajem godine, ali ono što je spektakularno najavljivano do sada gledaoci nisu imali priliku vidjeti.

CAPITAL

CATEGORIES
Share This