Kakvim autobusima se voze Banjalučani?: „Ako ovako mora, bolje da i ne voze!” (VIDEO)

Kakvim autobusima se voze Banjalučani?: „Ako ovako mora, bolje da i ne voze!” (VIDEO)

To ne sprečava prevoznike da traže poskupljenje karata, a uz to čak i ucjenjuju građane kako će, ukoliko im se ne izađe u susret, zaustaviti autobuse do daljnjeg!

A šta je ono što nude svojim putnicima?

Danas smo ponovo imali priliku da vidimo kako u vozilu koje ima samo dva mala šibera, nedovoljna da „rashlade“ unutrašnjost, na cijeloj relaciji budu otvorena prednja vrata!

Nije smetalo vozaču što je na stepeništu stajao putnik, čiji bi trenutak nepažnje mogao završiti kobno, a na žalbe starijih putnika da je promaja samo odgovorio kako je njemu vruće. Naravno, da je zatvorio vrata rizikovao bi ne samo vlastito zdravlje i gubitak kojeg kilograma već i masovno „gušenje“ u pregrijanoj konzervi na četiri točka.

Putnici su tiho gunđali i raspravljali kako bi već sutra mogli da ostanu i bez ovih neljudskih uslova vožnje, koje bi možda bilo manje zlo od onog što autoprevoznici namjeravaju da sprovedu u djelo.

– Do čega su nas doveli, da mislimo da je ovo normalno. I još nam papreno naplaćuju. Ma, ako ovako mora, bolje i da ne voze – rekao je jedan od ogorčenih putnika.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This