Gacko ima svoju predstavnicu za Mis BiH

Gacko ima svoju predstavnicu za Mis BiH

Studentkinja Ivana Šušić iz Gacka je sa još 20 devojaka trenutno na pripremama za takmičenje Mis BiH za Mis Sveta koje će se održati u nedelju 26. juna u Tuzli. Za Radio Gacko kaže da je presrećna što može i na ovaj način da promoviše svoj grad.

21-godišnja Ivana Šušić iz Gacka je trenutno na pripremama u Slanom. Finalno veče u izboru za Mis BiH je očekuje u nedelju, ali kaže da tremu još nema.

„Napornije je nego što sam očekivala, ali uz koleginice koje su predivne sve završavamo kroz zabavu. Ambijent hotela u kojem smo je predivan. Ne mogu opisati koliko sam ponosna i srećna što baš ja predstavljam svoj grad. Iako Gacko nisu baš svi posetili, kažu da će to svakako učiniti. Zasad sam im ja prva asocijacija kada se pomene Gacko, ali sam sigurna da će ga pamtiti po mnogo toga lepog kada budu boravili u njemu“, ističe Ivana i dodaje da je u sklopu takmičenja i da svaka takmičarka pripremi prezentaciju o mestu iz koga dolazi.

Kaže da su je za takmičenje predložili iz modne agencije ABC i da je ovo jedno novo iskustvo za nju. Ipak, manekenstvom se bavi samo u slobodno vreme. Prioritet su studije na Arhitektonsko-građevinsko-geodetskom fakultetu u Banjaluci i sebe u budućnosti vidi pre svega kao inženjerku geodezije.

„Gacko obožavam i uvek jedva čekam da dođem kući kada završim obaveze u Banjaluci. Dolazim što češće mogu jer sam baš vezana za svoje rodno mesto“, priča naša sagovornica.

Glasanje za Ivanu je jednostavno, sa svih fiksnih i mobilnih mreža se pozove 096 840 810.

Može se glasati tako što će se lajkovati Ivanina fotografija na Instagram i Fejsbuk nalozima ABC models management.

M. K.

CATEGORIES
Share This