Evo kako danas izgleda mala Dara, zbog koje je plakala cela Srbija: Živi na selu i raste u pravu lepoticu

Evo kako danas izgleda mala Dara, zbog koje je plakala cela Srbija: Živi na selu i raste u pravu lepoticu

Naime, njene potresne scene nikoga nisu ostavile ravnodušnim, a mlada glumica je u ovoj ulozi pokazala neverovatan talenat, te upravo zbog toga manastir Hilandar dao joj je stipendiju za dalje skolovanje.

Iako danas uvažava veliku popularnost, mlada glumica pak živi veoma skromnim životom.

Biljana je rođena 2007. godine u selu Srefila, kod Kozarske Dubice gde svakog jutra ustaje u šest sati, kako bi stigla na nastavu, ali i vredno radi na imanju, zajedno sa babom i dedom, ocem, sestrom i bratom.

Mnoge kolege pružile su podršku mladoj glumici, a među njima bio je i Miloš Biković koji joj je poručio da je siguran da će se jednom sresti u kadru, jer je pred njom uspešna glumačka karijera.

– Hvala ti što si mi ulepšao dan, godinu, život. Volim te, hvala na svemu. I dalje ne verujem – odgovorila mu je zbunjena Biljana, kojoj se, slobodno možemo reći, ispunio tinejdžerski san.

Podsetimo, Anja Ilić otkrila je kako je bilo tumačiti majku Dare iz Jasenivca, i tada otkrila da se sa mladom glumicom i te kako povezala.

– Ja sam se sa Biljanom jako povezala. Cijela ekipa zna šta smo Biljana i ja prošle na tom snimanju. Ona je predivna djevojčica. Nas dvije smo imale jedan divan odnos. Sjećam se posljednje scene, kada sam završila, ekipa je rekla „glumica Anja Ilić je završila svoju ulogu“, produkcija mi je poklonila cvijeće, a onda mi je dotrčala Biljana iz mase i zagrlila me jako, jako. Toliko je bio jak, da me nije puštala narednih 15 minuta. Izvanjavam se zbog suza, emotivno mi je to sve bilo – kazala je Anja Ilić u emisiji ATV-a „Tet-a-Tet“.

(Telegraf.rs)

CATEGORIES
Share This