Burna noć u Bratuncu

Burna noć u Bratuncu

U Bratuncu je sinoć došlo do narušavanja javnog reda i mira i tom prilikom su dva lica lišena slobode. Tim povodom portparol MUP-a Republike Srpske Danijela Madžarević dala je sljedeću izjavu za naš portal:

– Policijski službenici Policijske stanice Bratunac su postupajući po akciji Pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, dana 28.05.2022. godine oko 00.30 časova lišili slobode lice inicijala M.M. iz Bratunca, a kojom prilikom je došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane lica O.G. iz Bratunca, nakon čega je i lice O.G. lišeno slobode. Naime, lice M.M. iz Bratunca je lišeno slobode zbog odbijanja da se podvrgne alkotestiranju. Policijski službenici PS Bratunac su preduzeli i sve druge mjere i radnje u skladu sa zakonom.

Kako nezvanično saznajemo lice koje je narušavalo javni red i mir i koje je odbilo alkotestiranje, zbog čega je lišeno slobode, je predsjednik OO SNSD Bratunac Marko Mrkajić.

Apelujemo na građane da se ponašaju odgovorno i savjesno, pogotovo visoki nosioci vlasti koji trebaju služiti kao primjer svima ostalima.

Ne alkoholu i vožnji.

Ne brže od života.

(Despotovina)

CATEGORIES
Share This