Banjaluka: Mladić pretukao majku, pa preminuo u UKC

Banjaluka: Mladić pretukao majku, pa preminuo u UKC

Lice iz Banjaluke čiji su inicijali D.G. /25/ preminulo je danas u Univerzitetskom kliničkom centru /UKC/ Srpske, nakon što mu je poslije fizičkog nasilja nad majkom pozlilo u stanu u banjalučkoj Ulici Stepe Stepanovića, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Lice je prethodno, između 8.00 i 10.00 časova, fizički nasrnulo na svoju majku, čiji su inicijali M.G. /44/, a od vršenja nasilja do dolaska policije spriječili su ga ukućani i komšije.

Postupajući po prijavi krivičnog djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici na lice mjesta izašli su službenici Policijske uprave Banjaluka, ali je osumnjičenom licu D.G. pozlilo, te je vozilom Hitne medicinske službe prevezeno na UKC Srpske, gdje je nedugo zatim preminulo.

Uviđaj na licu mjesta ovog događaja obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Dalibor Vrećo, sa službenicima Policijske uprave Banjaluka.

Tužilac je naložio da se preduzmu mjere i radnje, kao i vještačenje okolnosti ovog događaja, a radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti, naložena je obdukcija, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

(Srna)  Foto:BN

CATEGORIES
Share This