Vuković nakon drugog poraza od PES: Apsolutno vjerujemo u pobjedu 2. aprila

Vuković nakon drugog poraza od PES: Apsolutno vjerujemo u pobjedu 2. aprila

Potpredsjednik gubitničkog DPS-a, Ivan Vuković, komentarišući juče održane predsjedničke izbore, kazao je da su apsolutno zadovoljni rezultatom i da su ostvarili svoj prvi cilj. Poručuje i da “apsolutno vjeruju u pobjedu drugog aprila” kada će se održati drugi krug predsjedničkih izbora.

Brojke nakon izbora, prema ocjeni političkog gubitnika Vukovića, pokazuju apsolutnu superiornost političke ponude sa kojom smo se predstavili građanima na izborima.

“Činjenica da je aktuelni predsjednik države i predsjednik naše partije, Đukanović osvojio toliki broj glasova, bio ubjedljivo najjači na jučerašnjim izborima. Dakle, superiornost i politike DPS-a i politike koju zastupamo sa našim koalicionim partnerima. Što se tiče rezultata smo apsolutno zadovoljni”, kazao je Vuković u emisiji “Naglas” na TVCG.

Vuković: Očekujemo podršku SDP-a u drugom krugu

Ostvarili su, kaže, svoj prvi cilj.

“Naš prvi cilj je bio da budemo ubjedljivo najbolji u prvom krugu i da to bude dobra osnova za izvjesnu pobjedu u drugom krugu”, istakao je Vuković.

Dodao je da je kandidat Pokreta Evropa sad, Jakov Milatović napravio dobar rezultat.

“Što se nas tiče, jučerašnji dan je protekao u skladu sa našim očekivanjima. Veoma smo zadovoljni rezultatom i apsolutno vjerujemo u pobjedu drugog aprila”, naglasio je Vuković.

Vuković je rekao i da očekuju da će u drugom krugu njegov gazda Đukanović imati podršku Socijaldemokratske partije (SDP).

“Siguran sam da će ljudi na Cetinju koji su glasali gospođu Vuksanović Stanković podržati Đukanovića”, rekao je potpredsjednik DPS-a i potrčko Mila Đukanovića.

Prema njegovim riječima, Đukanović je juče trijumfovao jer je imao 25.000 glasova više nego drugoplasirani kandidat. Očekuje da će u drugom krugu u Podgorici imati 10-ak hiljada više glasova.

 

(IN4S)

CATEGORIES
Share This