“Spreman sam da dam život”: Drama u centru Bara i dalje traje, Begzić prijeti da će aktivirati bombu ispred banke

“Spreman sam da dam život”: Drama u centru Bara i dalje traje, Begzić prijeti da će aktivirati bombu ispred banke

Skoro tri sata traje neizvjesna i napeta drama u centru Bara zbog prijetnje Baranina Edina Begzića (36) da će aktivirati eksploziv ispred NLB banke u Ulici Maršala Tita koju je policija evakuisala jutros oko 8 sati.

Policija je blokirala ulicu, a ispred poslovnice banke je Begzić, koji djeluje veoma opušteno.

Pijre nego što su radnici banke došli na posao, on je poslovnicu oblijepio natpisom “Vratite novac koji ste ukrali od radnika Primorke”.

Ispred poslovnice je rekao da ima bombu, i prema saznanjima “Novosti”, u banku jutros  niko od zaposlenih nije ušao. Nakon što je obaviještena, policija je evakuisala i zaposlene u susjednim poslovnim prostorima, kao i stanare te zgrade.

U Ulici Maršala Tita je policija, vatrogasci, ekipe Hitne pomoći.

Baranin Edin Begzić u snimku koji je objavljen na Jutjub kanalu i dostavljen medijima  navodi da je radnicima fabrike “Primorka” nanijeta višemilionska šteta. On se u videu obratio predsjedniku i potpredsedniku Vlade (Zdravku Krivokapiću i Dritanu Abazoviću), kao i predsjedniku Skupštine (Aleksi Bečiću), da pomognu u rješavanju situacije jer je “radnicima ukraden novac 2010. godine”.

– Imam namjeru da se borim do kraja. Banku ću držati pod kontrolom sve dok banka radnicima ne isplati pare koje je ukrala, sa zakonom pripadajućom kamatom za sve vrijeme koje su čekali.

novosti.rs

CATEGORIES
Share This