„Riješite se četnika, nema slobode bez Oluje!“: Otvoren predlog Đukanoviću iz Hrvatske za obračun sa Srbima

„Riješite se četnika, nema slobode bez Oluje!“: Otvoren predlog Đukanoviću iz Hrvatske za obračun sa Srbima

Otvorena protivsrpska politika u režiji Mila Đukanovića inspirisala je, nažalost, mnoge fanatike širom Balkana.

Tako se, ispod jednog od objava na društvenim mrežama posvećenih u „slavu i lik“ šefa DPS-a javio i izvjesni Mario Madarević iz Hrvatske, sa sve „receptom“ za obračun sa srpskim narodom.

„Jedino se niste riješili četnika a to bez krvavih gaća neće ići… Sjetite se Albanaca, muslimana i ustaša pogotovo… Nema slobode bez oluje“.

Printskrin

Nažalost, ovakvi stavovi naišli su na odobravanje nemalog broja „Dukljana“ i onih pojedinaca koji su opijeni mržnjom prema svemu srpskom, uprkos jasno ispoljenoj narodnoj volji od famoznog 30. avgusta, ostali čvrsto uz skute svog „gospodara“. Takvo ponašanje, jednostavno, uopšte ne treba da čudi. Crna Gora je decenijama unazad bila izložena sistematskim antisrpskim i anticrkvenim politikama.

Međutim, kada je riječ o Hrvatskoj, nevjerovatan je procenat onih koji su deklarisani obožavatelji neoustaškog režima u Crnoj Gori, ako ni zbog čega, ono barem zbog činjenice da je Crna Gora postala bastion one politike koja je mobilisala hrvatski narod da počine najveće etničko čišće i zločin u Evropi posle Drugog svjetskog rata.

(IN4S)

CATEGORIES
Share This