Pao dogovor: Milo i Dritan su se sreli u Dubaiju

Pao dogovor: Milo i Dritan su se sreli u Dubaiju

– Milo Đukanović i Dritan Abazović su se susreli u Dubaiju. Otvoreno sumnjam da se tu radilo o novcu, jer jedini motiv za ovo što je Dritan uradio je novac. Otvoreno sumnjam da su se dogovorili o novcu, rekao je Medojević.

 

O političkoj krizi u Crnoj Gori su u večerašnjem Usijanju govorili prof. Vladimir Pavićević, politikolog Nebojša Medojević, predsednik Pokreta za promene i dr Rajko Petrović, naučni saradnik Instituta za evropske studije.

– Dritan Abazović nije autentičan, niti samostalan političar. URA je praktično osnovana od medijskog koncerna Vijesti, čiji je vlasnik nekada bio Soroš, a sada Junajted medija grupa, dakle Šolak i Đilas. Dakle, taj medijski koncern je formirao ovu vladu sa delovima Crkve. Nema nikakve dileme da ovo što je Abazović uradio, da je jedna izdaja – rekao je Nebojša Medojević, predsednik Pokreta za promene u Usijanju na Kurir televiziji.

– Ove strukture su se formirale samo oko jednog cilja, a to je da treba zaštititi tekovine Mila Đukanovića, da ga ne treba hapsiti, da ne treba zabraniti rad DPS, da se dosijei i tajne službe ne trebaju otvarati, jer bi se tamo možda našli neki sveštenici u Crnoj Gori i neke druge strukture i da treba uništiti Demokratski front. Treba istinu reći – ova vlada je formirana da sačuva DPS i da uništi DF. To je bio cilj – dodao je Medojević.

Nebojša Medojević tvrdi da su se Drtan Abazović i Milo Đukanović sreli u Dubaiju i da otvoreno sumnja da su se tamo dogovorili o novcu, pošto je kako Medojević ističe novac jedini motiv zbog kog je, kako kaže, Abazović izdao izbornu volju građana.

– Milo Đukanović i Dritan Abazović su se susreli u Dubaiju. Otvoreno sumnjam da se tu radilo o novcu, jer jedini motiv za ovo što je Dritan uradio je novac. Otvoreno sumnjam da su se dogovorili o novcu. Imate situaciju da je predsednik vlade optužio svoga zanemika da podržava narko kartel i da je odao informacije koje su međunarodne službe dostavile Dritanu Abazoviću da bi zaštitio narko klan, to je ovaj kavački klan u Crnoj Gori. A zamenik premijera je optužio premijera da švercuje cigarete, što je takođe tačno, jer je bliski rođak premijera Krivokapića jedan od glavnih distributera šverca cigareta u prethodnom režimu – dodao je Medojević u Usijanju.

Medojević je dodao da je ovo jedna od najkorumpiranijih vlada.

– Ova vlada Abazovića i Krivokapića je jedna od najkorumpiranijih vlada u Crnoj Gori – rekao je Medojević.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris T. Ona ne bi mogla da dobijeV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

(Kurir)

CATEGORIES
Share This