Milica (19) je najmlađa žrtva korone u Crnoj Gori

Milica (19) je najmlađa žrtva korone u Crnoj Gori

Nikšićanka Milica Nikić (19), najmlađa je žrtva korona virusa u Crnoj Gori.

Ona je umrla u Kliničkom centru Crne Gore. Njena smrt dodatno je potresla građane Nikšića jer je njena majka samo prije dvadesetak dana takođe umrla od korone. Da tragedija bude veća prije nekoliko godina ostala je bez oca, dok je iza njih ostao maloljetni dječak Veselin. Ova tužna priča potresla je i društvene mreže.

– Iza njih ostao je mlađi sin sada siroče. Poznajem porodicu i znam da su se borili sa nama za crkvu. Sada im je potrebna ista crkva. Zato se sada obraćam Eparhiji budimljansko-nikšićkoj, Mitropoliji crnogorsko-primorskoj, pravoslavnim bratstvima, svim ljudima dobre volje da pomognu ovom dječaku, porodici koja će se brinuti o njemu. Živjeli su siromašno, ali su barem imali jedno drugo. Šta sad? Ostajemo, komšije, sugrađani, braća i sestre u Hristu – napisao je jedan od prijatelja porodice Nikić.

U komentarima na Fejsbuku može se pročitati: “Tuga do neba!”, “Tragedija”, dok se jedna osoba ponudila da pomogne tako što bi u slučaju da o djetetu nema ko da vodi brigu ona preuzela, pišu Novosti.

SI

CATEGORIES
Share This