Kraj drame u Baru: Begzić se predao policiji

Kraj drame u Baru: Begzić se predao policiji

Prema saznanjima Vijesti, nakon razgovora sa potpredsjednikom Vlade Dritanom Abazovićem, Begzić je odlučio da odustane od prijetnje aktiviranja eksploziva

Edin Begzić, koji od jutros ispred poslovnice u ulici Maršala Tita u Baru prijeti da će aktivirati eksploziv, se predao, rečeno je Vijestima nezvanično.

“Nakon dugotrajnih pregovora E.B. se predao službenicima barske policije. E.B. je od ranih jutarnjih časova blokirao ulaz poslovnice jedne banke u Baru uz prijetnje da će aktivirati eksplozivnu napravu. Dalje aktivnosti su u toku”, saopšteno je iz Uprave policije.

Prema saznanjima Vijesti, nakon razgovora sa potpredsjednikom Vlade Dritanom Abazovićem, Begzić se mirno predao policiji.

“Najvažnije je da se sve završilo mirno. Ovu su životne stvari. Idemo dalje”, kratko je izjavio Abazović za “Vijesti”.

Dio ulice Maršala Tita u Baru od jutros je bio evakuisan.

Begzić je prethodno poslovnicu banke oblijepio natpisom “Vratite novac koji ste ukrali od radnika Primorke”. Iz Operativno komunikacionog centra Uprave policije potvrđeno je “Vijestima” da im je jutros prijavljeno da jedna osoba prijeti da će aktivirati eksplozivnu napravu.

Policija je satima pregovarala sa Begzićem, sa kojim je razgovarao i potpredsjednik Vlade i koordinator bezbjednosnih službi Dritan Abazović, saznaju “Vijesti”.

Begzić je ranije vicepremijeru, u snimku koji je dostavio medijima, poručio da će, ako bilo ko pošalje privatno obezbjeđenje, vojsku ili policiju da “napadne radnike”, biti odgovorni za “haos koji nastane”, prenose Vijesti.me.

(BN)

CATEGORIES
Share This