Kovačević: Goran Bregović da ustupi svoj Orkestar za svadbe i sahrane i da ga na državnom nivou proglase jedinim nadležnim za sva veselja i ostale prigode

Kovačević: Goran Bregović da ustupi svoj Orkestar za svadbe i sahrane i da ga na državnom nivou proglase jedinim nadležnim za sva veselja i ostale prigode

Gradonačelnik Nikšića Marko Kovačević

„Predlažem da im Goran Bregović ustupi svoj Orkestar za svadbe i sahrane i da ga na državnom nivou proglase jedinim nadležnim za sva veselja i ostale prigode“, kazao je u izjavi za IN4S, prvi čovjek Nikšića Marko Kovačević, kada smo ga pozvali za komentar na neviđenu hajku, koju protiv njega vodio dio medija, i političkih struktura kojima je Kovačević trn u oku kao jasan i deklarisan predstavnik srpskog naroda u Crnoj Gori.

„Da predlože zakon sa spiskom dozvoljenih pjesama i da tako olakšaju ovom narodu život makar u tome kad su mu ga u svemu drugom otežali“, poručio je Kovačević u izjavi za IN4S.

Danima već, svjedočimo brutalnoj kampanji protiv srpskog naroda u Crnoj Gori, a posebno je na udaru Kovačević.

Naime, posle mjesec dana, „odjednom su se sjetili“, da je Kovačević sa ostalim kolegama, prisustvovao Odboru za dijasporu Skupštine Srbije, potom im je zasmetala pjesma koja je bila na dočeku Srpske Nove Godine.

Juče ga je Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat Fejzić uporedio sa srpskim generalom Ratkom Mladićem, a poslanik SDP Adnan Striković je između ostalog kazao kako žali što se nije rodio 80 godina ranije!

A redakcija IN4S, na ovakvu zlobnu kampanju i riječi, pita Strikovića, je li Kovačević trebalo da se rodi 80 godina ranije u Velici?!

CATEGORIES
Share This