Izlazak Crne Gore iz NATO-a

Izlazak Crne Gore iz NATO-a

Uvjeren sam da će slobodni ljudi, razne partije i organizacije, ali i nova vlast koja će proisteći iz prvih slobodnih izbora – podržati ovu inicijativu

Kao predsjednik Pokreta Sloboda narodu, uskoro ću pokrenuti zvaničnu inicijativu o izlasku Crne Gore iz NATO-a.

Crna Gora je u NATO ugurana na nelegalan i nelegitiman način, protivno volji naroda, a sada se mora zahtijevati organizovanje slobodnog referenduma o članstvu naše države u toj vojnoj organizaciji. Nakon očekivanog ishoda referenduma, nove vlasti (izabrane nakon prvih slobodnih izbora, za koje se svi nadamo da će se što prije održati) proglasile bi istupanje Crne Gore iz NATO-a.

Lider Pokreta Sloboda narodu, Boško Vukićević (Foto: Dan)
Suvišno je obrazlagati koja je svrsishodnost jedne ovakve inicijative. NATO je bezbjednosna prijetnja za našu zemlju, a to je osobito u ovim kriznim vremenima rata u Evropi.

Bezumni i kupljeni domaći političari su odlučili da državu prevarno i nasilno uguraju u NATO, crtajući time mete po tijelima svih naših građana, dok su odbacili privilegovan status vojne neutralnosti države, koji bi u aktuelnom periodu bio spasonosan. Mišljenja sam da će, sasvim brzo, i neke druge evropske države odlučiti da napuste NATO.
Uvjeren sam da će slobodni ljudi, razne partije i organizacije, ali i nova vlast koja će proisteći iz prvih slobodnih izbora – podržati ovu inicijativu.

IN4S

CATEGORIES
Share This