„Ispisan“ novi primjer čojstva i junaštva

„Ispisan“ novi primjer čojstva i junaštva

Takođe, na društvenoj mreži Tviter oglasio se i Dritan Abazović, koji je napisao da je ovo najljepša vijest za kraj godine

Bokser iz Nikšića, Ratko Drašković, donirao je bubreg sugrađanki, Radmili Raičević, a operacija je uspješno obavljena.O Draškovićevom humanom činu mediji su pisali i ranije, a ovaj poznati bokser je prethodno kazao da ga nije interesovala ni politička, ni vjerska pripadnost, već da je htio da pomogne Radmili iako je nije poznavao.

„Tog momenta nisam znao ni ko je, ni šta je, samo sam pitao kad mogu tu djevojku da upoznam“, kazao je ranije Drašković.

Na društvenoj mreži njegov ljudski i junački čin pozdravio i analitičar Boško Vukićević, koji je napisao: „Transplantacija uspješno obavljena. Veliko srce velikog šampiona..! Ponosan“.

Takođe, na društvenoj mreži Tviter oglasio se i Dritan Abazović, koji je napisao da je ovo najljepša vijest za kraj godine.

„Prije godinu dana Ratko je odlučio da sebi nepoznatoj sugrađanki Radmili donira bubreg, a obojema nepoznat Goran da pokrije sredstva transplatacije“, napisao je vicepremijer Dritan Abazović na Tviteru.

„Danas je operacija uspješno obavljena. Gledajte u lice heroja današnjice. Primjeri čojstva“, zaključio je on.

Da bi transplantacija u Turskoj bila moguća, bilo je neophodno obezbijediti i novac. Stoga je privrednik iz Bara, Goran Đurović, obezbijedio 44.000 eura, koliko je Radmili i nedostajalo za operaciju.

IN4S

CATEGORIES
Share This