IN4S – noćna mora DPS-a

IN4S – noćna mora DPS-a

Gospodo iz DPS-a – bolesno i zdravo tkivo, vi koji ste krali ali i vi koji ste kraduckali, vi koji ste mrzili i mrzite jedan narod i jednu Crkvu ali i vi koji ste ćutali na sve to, vi koji tonete jer ne smijete da se oduprete šefu ali i vi koji tražite slamke spasa, dakle – svi vi, morate da znate da protiv IN4S lijeka nema

Hajka DPS šakala na jedan od poslednjih bastiona slobodnog medijskog prostora u Crnoj Gori, portal IN4S, traje isto onoliko koliko naš medij osvjetljava put do istine u ovoj dukljanskoj neoliberalnoj močvari.

Agonija Milove svite kriminalaca i otvorenih neofašista, koji imaju za cilj apsolutnu likvidaciju srpskog identiteta i varvarski obračun sa starim evropskim – srpskim narodom, traje punih 14 godina!

Katkad ujedinjeni, a katkad podijeljeni, Đukanovićevi kerberi „pucaju“ iz različitih „oružja“. Prijete, prebijaju, zastrašuju… Dežurna tema u njihovim kuloarima, na njihovim sastancima, u njihovim medijima, IN4S ne prestaje da uznemirava zle duhove našeg vremena i povampiruje kojekakve aveti prošlosti i sadašnjosti.

Ali, nije lako uhvatiti vuka i u gori hajduka.

Terminalina faza šovinističkog ludila u koju je zapao Đukanović i najvulgarniji oblik rusofobije i srbofobije koji, prosto, zaudara iz DPS-ovih saopštenja za javnost od početka rata u Ukrajini, kao očajnički pokušaj ovog balkanskog satrapa da se, ponovo, samolansira u orbitu i nametne svojim šefovima, manifestovana je i kroz kontinuirane otvorene apele i jadikovanja u kojima traži obračun sa našom redakcijom.

Još od kada je neiskusni Milov tić – Miloš Nikolić, optužnio IN4S da „rasplamsava mržnju, podržava ratna dejstva, opravdava agresiju i napad na Ukrajinu“, a u čemu su ga podržali, na njihovu žalost, i određeni „medijski krugovi“ iz Crne Gore i okruženja, IN4S ne izlazi iz usta DPS uzaludnika – od Đukanovića lično do poslednjeg aparatčika.

Traže zabranu!

Ali, opsesija IN4S-om, tvrdom voćkom čudnovatom – zube lomi!

Poslednji trzaj, porazima ošamućene i dezorijentisane Đukanovićeve partijske struje, imali smo priliku da čujemo, ni manje ni više, nego sa frekvencija medijskog čeda Ivana Vukovića – simpatičnog pokušaja kompenzacije gubitka medijskog uticaja – nepopularne ali isto tako skupe (pri)Gradske televizije, kada su kritike za funkcionisanje našeg medija upućene nekadašnjem istaknutom dribleru fudbalskog kluba „Srbija“ – prvaku okružne šumadijske lige, a kasnije premijeru Vlade Crne Gore, Dušku Markoviću.

Ali, nad Mojkovcem živa vatra sijeva!

Iskusni Marković „maestralno“ dribla dojučerašnje saigrače i saopštava Đukanovićevom pajacu Ivanu Vukoviću, da nije ingerencija Vlade da osniva i ukida medije, prebacujući loptu u njihov teren kontra pitanjem – a, zašto niste IN4S vi ugasili?

Gospodo iz DPS-a – bolesno i zdravo tkivo, vi koji ste krali ali i vi koji ste kraduckali, vi koji ste mrzili i mrzite jedan narod i jednu Crkvu, ali i vi koji ste ćutali na sve to, vi koji tonete jer ne smijete da se oduprete šefu ali i vi koji tražite slamke spasa, dakle – svi vi, morate da znate da protiv IN4S lijeka nema.

Nema te dukljanske „granate“ koja će „potopiti“ nosač razaraujućih srpskih medijskih „raketa“ koje gađaju u srce kriminala, mafije i svakog oblika antidemokratije.

I dalje ćemo nastaviti da se bavimo vašim nepočinstvima, i dalje ćemo tražiti istinu i razgrtati mrak koji, nažalost, još uvijek bdi nad Crnom Gorom.

Bavićemo se vama sve dok vas ne pošaljemo na smetlište političke istorije Crne Gore. Čak i onda kada i formalno ozvaničite rascijep u partiji.

Do praskozorja! Živjeli Srbija i Crna Gora! Slava Rusiji!

IN4S

CATEGORIES
Share This