Grubač: Na dan inauguracije DPS da klekne na koljena i traži oproštaj

Grubač: Na dan inauguracije DPS da klekne na koljena i traži oproštaj

Izjavom da je Jakov Milatović „odlukom da svoju inauguraciju izmjesti izvan Cetinja, pokazao nepoštovanje prema prijestonici“, DPS je prodemonstrirao da i dalje živi u paralelnim svjetovima.

Dakako, pokušavajući da Cetinje, koje je upravo DPS pretvorio u crnu rupu ekstremnog političkog banditizma predstavi mjestom prema kojem treba pokazati nekakvo poštovanje!?

Umjesto što se bave mjestom inauguracije novog predsjednika Crne Gore, što nije njihova stvar jer im je „lider“ spektakularno razoren na izborima, bolje bi bilo da vrh DPS-a napokon „pospremi Cetinje“ i dovede ga na normalni, a potom i na viši civilizacijski nivo.

Da bi se to desilo, vrijeme je da DPS objavi imena i prezimena likova koji su kamenovali đačke autobuse i bušili im gume, presretali vozače i putnike namjernike, vrijeđali ih i fizički nasrtali jer im se „ne sviđa njihov identitet“, maltretirali učenike Bogoslovije, upadali u Cetinjski manastir i svojim ponašanjem skrnavili svetinju i na koncu da priznaju da je DPS bio organizator satanističkog bala ustrojenog prilikom inauguracije Mitropolita Joanikija.

Za sve to, bilo bi poželjno da vrh DPS-a na dan inauguracije novog predsjednika iskoristiti momenat, klekne na koljena, izvini se i zatraži oproštaj od dijela Cetinja koji nije dio toga horora, svih koji su postradali od tog političkog banditizma ali i od cijele Crne Gore ako žele da Cetinje povrati svoj ugled.

(IN4S)

CATEGORIES
Share This