Carević odlazi sa čela Budve: Najponosniji sam na borbu za svetosavlje

Carević odlazi sa čela Budve: Najponosniji sam na borbu za svetosavlje

Od prvog dana se zalažem za princip smjenjivosti vlasti, a to podrazumijeva i personalnu promjenu onih koji vrše funkcije, kazao je on

Predsjednik opštine Budva Marko Carević saopštio je danas da na izborima u tom primorskom gradu neće biti nosilac liste Demokratskog fronta.

– Šansu treba dati drugima. Biti predsjednik opštine u dva mandata je sasvim dovoljno za svakog pojedinca – kazao je Carević na konferenciji u Budvi.

Saopštio je da će nosioc liste DF-a na izborima biti Milo Božović, navodeći da će “5. juna upravo njemu predati svoju funkciju”.

– On je moj lični i porodični prijatelj. Ima moju apsolutnu podršku- kazao je Carević.

Podsjetio je da je sva svoja lična primanja sam davao u humanitarne svrhe i da od porodice nikog nije zaposlio.

– Generalno sam zadovoljan radom opštine dok sam bio na čelu, ali moglo je biti bolje. Žalim što nismo malo više uradili. Vjerujem da sam na način davanja plata u humanitarne svrhe pokazao da se moja funkcija može obavljati pošteno. Od prvog dana se zalažem za princip smjenjivosti vlasti, a to podrazumijeva ne samo promjenu vlastu nego i personalnu promjenu onih koji vrše funkcije. Posebno sam ponosan na borbu za svetosavlje i crkvu- zaključio je Carević.

Dan

CATEGORIES
Share This