Bratić: Da li u zaboravljenoj partijici shvataju politiku kao vještinu da se laže u pravi čas?

Bratić: Da li u zaboravljenoj partijici shvataju politiku kao vještinu da se laže u pravi čas?

Jedina prava anketa za nas iz MPNKS su izbori. Izbori od 30.08.2020. godine su dali svoj sud o tomr kako ste radili, navode u saopštenju

Nije li politika zapravo samo vještina da se laže u pravi čas! Možda bi reagovanje MPNKS trebalo početi na ovakav način, navode iz Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta.

-Da li bi gospoda iz, sada već, zaboravljene partijice SD shvatila ovakvu poruku? Teško je reći. U ovom slučaju, nakon serije tekstova i fotografija koje smo ponudili javnosti na temu kako se vodilo resorno Ministarstvo u doba Damira Šehovića, smatramo da bi trebalo da budete mnogo konkretniji.nPrvi znak ljudske gluposti je potpuni nedostatak stida. A vi, gospodo, stida nemate! Uz pomoć nekada Vladine, danas jasno profilisane DPS-SD organizacije, sprovode se razne ankete u kojima su ova Vlada i njena Ministarstva ocijenjena kao nešto najgore što Crna Gora ima. Ova “anketa” kao i mnoge do sada, fingirane u vašem sve manjem glasačkom tijelu, rekla je ono što i očekujemo od vas – da nema goreg ministra od ministarke Vesne Bratić-navode u saopštenju.

Dodaju: “Možda bi nas ovo i zaboljelo da se ne zna pravo stanje stvari i kakve zle namjere stoje iza vašeg slavodobitnog proglasa”.

-Jedina prava anketa za nas iz MPNKS su izbori. Izbori od 30.08.2020. godine su dali svoj sud o tomr kako ste radili. Razumijemo vaše frustracije, imamo razumijevanja za vaše sitne politčke marifetluke, ali nemamo razumijevanja za zlobu kojom pokušavate da opravdate svoj “rad”, ali “glupost i zloba su neograničeno oružije ograničenih ljudi. Svako nosi svoj krst. Nakon 30 godina vaše devastirajuće vladavine i onoga šta ste ostavili za sobom, svjesni smo da nas čeka težak posao. Mi smo spremni za maraton. Pitanje je ,da li vi imate snage da ga ispratite-navode iz Ministarstva.

Dan

CATEGORIES
Share This