Bivšeg policajaca Vuka Vukovića i njegovog brata napali službenici policije: Nazvali ih izdajnicima, a potom se fizički obračunali

Bivšeg policajaca Vuka Vukovića i njegovog brata napali službenici policije: Nazvali ih izdajnicima, a potom se fizički obračunali

Iako su režimski mediji prenijeli da su Vukovići napali Dragiće, kako saznaje IN4S, Dragići su ti koji su započeli svađu, obrativši se Vuku Vukoviću uvredama, “izdajniče”, “otpadniče od roda”.

Braća Dragić Milinko i Vojimir, jedan službenik policije a drugi službenik UIKS-a, napali su juče bivšeg policajca Vuka Vukovića i njegovog brata u jednoj kafani na Žabljaku.

Iako su režimski mediji prenijeli da su Vukovići napali Dragiće, kako saznaje IN4S, Dragići su ti koji su započeli svađu, obrativši se Vuku Vukoviću psovkama i uvredama, „izdajniče“, „otpadniče od roda“.

„Moj brat i ja smo ušli u jedan lokal, kad smo vidjeli braću Dragić. Ja sam prišao da im se javim, kad su oni počeli sa uvredama, i kazali mi da sam izdajnik, i otpadnik od roda“, kazao je za IN4S Vuk Vuković.

On je dodao, da su Dragići potom nasrnuli na njih, te da su zbog toga bili prinuđeni da se brane. Prema kazivanju Vukovića, braća Dragić koja su inače rodom iz Šavnika, nosili su majice sa natpisom „Za pravo čast i slobodu Crne Gore.

„Mi smo, želeći da izbjegnemo svaki sukob ali su Dragići izašli iz lokala za nama. Pri tom su pozvali i „podršku“, kaže naš sagovorinik.

Očevidci događaja su istakli da je jedan od momaka koji je došao da „pomogne“ braći Dragić nosio i pištolj.

„Mi smo se branili od napada Dragića, nijednom nijesmo prvi krenuli ka njima“, naglasio je Vuković, i dodao da za to postoji više svjedoka.

Žabljačka policija utvrđuje ko je odgovoran za incident.

Podsjetimo, bivši policajac Vuk Vuković, je skinuo policijsku uniformu, nakon brutalne sile službenika policije prema građanima. Na litiji u junu, u Budvi, Vuković je nosio krst.

On je tada za IN4S, kazao da ne želi da „ratuje“ protiv Crkve.

„Svakom policajcu obaveza je da čuva i štiti svoj narod, da interesi pojedinca ne smiju da bace mrlju na časni poziv policajca. Zato vjerujem, da će se sve moje kolege voditi time i da neće dozvoliti da ih bilo ko skrene s tog puta, kazao je Vuković ranije za IN4S.

IN4S

CATEGORIES
Share This

COMMENTS