“Nije do Dragana, Bakira i Mile, do vas je brate mili…”

“Nije do Dragana, Bakira i Mile, do vas je brate mili…”

Potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović i danas je aktivan na društvenim mrežama. Komentarisao je dešavanja u Bosni i Hercegovini i poslao poruku građanima Bosne i Hercegovine.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Posle dvije i po decenije preživljavanja, ušli smo posljednjih par mjeseci u fazu delirijuma.

Rat, mržnja, prijetnje, vrijeđanje, omalovažavanje…. postali su okvir u kome se budi i liježe svaki čovjek u BiH.

Dodik nam dovodi 100 000 kozaka iz Rusije da nas brane od nas, Bakir dovodi 100 000 mudžahedina da nas brane od nas, a Čović dovodi 100 000 Pavelića tj. Milanovića da nas brane od nas.

Paralelno sa tim kada pričam sa ljudima širom zemlje što glasaju za ovakve politike, što podržavaju ono što ne valja, kažu moram zbog posla, bojim se, neću da se zamjeram…..

Do sada sam negdje i razumio, svako se bori za sebe za svoju porodicu, ali više ne želim da razumijem!

I dalje podržavajte samo “svoje” i dalje štitite samo svoju guzicu i vaše poslove, ostat ćete i bez njih, ispratit ćete i preostalu djecu iz ove zemlje, onda možete u prazne škole, crkve, katedrale, džamije, bolnice, vlade, skupštine….

Dragi moji građani nije do Dragana, Bakira i Mile, do vas je brate mili, sve dok podržavate takve politike ili možda kineske kopije istih, odlazit će vam komšije, rođaci, djeca, prijatelji, ali bez brige “vaši” lideri će vas braniti sa kozacima, mudžahedinima i “pavelićima-milanovićima.”

I nemojte se ljutiti na svijet i Evropu, pa ne mogu oni da izaberu na izborima, vi birate “vašu” vlast!”

(Agencije)

CATEGORIES
Share This