U Trebinju je završena višečasovna drama nakon što je uhapšen Miroslav Milišić /31/, koji je jutros pretio da će ubiti svoju decu, javlja dopisnik Srne sa lica mesta.

U naselju Gorica on je pretio da će ubiti svoje dvoje dece ukoliko mu se supruga ne vrati kući, potvrđeno je u trebinjskoj Policijskoj upravi za portal Srpskainfo.

Oko podneva Miroslav Milišić je izašao iz porodične kuće i sa decom krenuo prema gradu. Očevici su tvrdili da je zagrlio decu stisnutih šaka.

Panika u tom naselju trajala je više od tri časa, a na licu mesta su pregovarački tim policije, služba Hitne pomoći i predstavnici Eparhije zahumsko-hercegovačke i primorske.

Brat čoveka koji je pretio bombom rekao je Srni da je pokušao da razgovara sa bratom, ali da on nije hteo da komunicira i izričito je tražio da mu se vrati supruga, koja ga je napustila sa bebom pre četiri-pet dana.

On je tada dodao da njegov brat nosi jednu bombu i da je izvadio osigurač. Prema njegovim rečima, deca su životne dobi od devet i 11 godina.

Drama u ovom trebinjskom naselju počela je jutros nešto pre 9 časova,

Prema nezvaničnim informacijama, 31-godišnjak je odranije poznat policiji po različitim krivičnim delima, a navodno je još 2013. godine prijavljivan zbog nasilja u porodici.

(Blic)