Uprkos brojnim kolonama automobila, iz svih opština izborne jedinice 9, koje su se u Bileću slile sinoć u periodu od 19-20 časova, kada je počela centralna tribina SNSD-a, lokalna vlast u Bileći kao i sam Milorad Dodik nisu zadovoljni realizacijom ovog događaja.

Naime, i jedni i drugi su očekivali mnogo veći broj Bilećana na ovoj tribini, koji se uprkos ucjenama i prijetnjama nisu pojavili.

 

Ono čime su zaista zadovoljni jeste jako dobar odziv aktivista iz svih opština Izborne jedinice 9, čiji su opštinski odbori SNSD- a u potpunosti ispoštovali naređenje i poslali znatan broj svojih aktivista kako u Gacko, tako i u Bileću.
Oni su zaista odradili odlično svoje zadatke. Popunili su prazna mjesta u dvorani, mahali zastavama i aplaudirali do iznemoglosti (sve navedeno možete pogledati na slikama u prilogu).

Za razliku od njih, Bilećani su se jednostavno oglušili od ovu naredbu.

Miloradu Dodiku koji je nezadovoljan političkom situacijom u Bileći i ponašanjem lokalne vlasti već duži period, ovo je bila samo kap koja je prelila čašu, pa se na dogovoreni sastanak sa načelnikom opštine Bileća jednostavno nije pojavio.

Miljana Aleksića, načelnika opštine Bileća, to uopšte nije pogodilo, pa je vrijeme koje je planirao provesti sa predsjednikom Srpske, proveo na mnogo zabavniji način.

ISTOK