Podgoričanin S.B. (44) fizički je napao policijske službenike u centru Trebinju, a tom prilikom dva policajca lakše su povrijeđena.

Napad se dogodio nakon što je Podgoričanin juče ujutro izazvao saobraćajnu nezgodu i udaljio se sa lica mjesta, a policajci su zadobili povrede ruku i nogu, a jednom je povrijeđena i donja usna.

S.B. se nakon što je udario u stub ulične rasvjete udaljilo u nepoznatom pravcu. Policajci su ga pronašli u 11,30 časova u Njegoševoj ulici u Trebinju gdje su ga uhapsili, nakon čega su pretresom pronašli 1,2 grama praškaste materija, braon boje, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu heroin i 0,6 grama zeljaste biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje

Protiv S.B. će nakon kompletiranja predmeta biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo “Napad na službeno lice u vršenju službene radnje”, kao i Zahtjev za pokretanje prekšajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga.

(Nezavisne novine)