Trebinjac Žarko J. /24/ i Širokobriježanin Marko Ž. /42/ proglašeni su krivim pred dubrovačkim sudom i osuđeni su na tri mjeseca zatvora zbog bludnih radnji koje su počinili nad Kolumbijkom u oktobru prošle godine u Dubrovniku, piše „Dubrovački vjesnik“ u svom najnovijem izdanju.

Sud je potvrdio optužnicu Opštinskog državnog tužilaštva u Dubrovniku, kojim su se ova dvojica teretila da uz zajednički dogovor i u cilju seksualnog zadovoljavanja iskoristili stanje pijanstva Kolumbijanke i počinili bludnje radnje.

„Ispred palale ‘Sponza’ na Stradunu susreli su državljanku Kolumbije A.N.G. sa kojom je te večeri u jednom noćnom klubu Trebinjac već pokušao ostvariti fizički kontakt kad ju je, bez njene dozvole, uhvatio za ruku. Međutim, Kolumbijka mu se istrgnula, ali joj je tada drugookrivljeni ponudio pomoć i pronalazak taksi vozila. Ne sluteći ništa, djevojka je pristala i sa Širokobriježaninom krenula Stradunom, ali im se u jednom trenutku pridružio i Trebinjac“, navedeno je u presudi.

Oni su, zatim, iskoristili stanje pijanstva Kolumbijke, te su skrenuli u jednu pivnicu. U kafić su svi zajedno ušli, i pored njenog protivljenja.

„Trebinjac je i dalje pokušava da je poljubi. Ali, ona je uporno odbijala svaki kontakt s njim, da bi ga u jednom trenutku čak ugrizla za usnu. Sve je vrijeme od njih tražila da ju puste da ide, a kada bi pokušala izaći iz kafića, oni bi joj blokirali izlaz te govorili da izlaza nema i da ne može izaći. Djevojka je na trenutak izgubila svijest. Ali, kad se probudila, vidjela je kako je Trebinjac ljubi, dok je Širokobriježanin bio go“, navedeno je u presudi.

Trebinjac i Širokobriježanin su priznali krivično djelo i pokajali se, što je sud uvažio kao olakšavajuću činjenicu.

(hercegovinapress.com)