Trabanti režima, među kojima se nalazi i fantomska organizacija nazvana “Za čast i otadžbinu”, čiji članovi sjede u udobnim stanovima i za evriće vlasti pišu saopštenja u korist vladajuće strukture u Republici Srpskoj, svakodnevno upućuju otrovne strelice na sve one koji nisu istomišljenici režima.

Tako su se u posljednjem saopštenju okomili i na one koji misle svojom a ne tuđom glavom koji govore narodskim a ne jezikom mafije.

U najnovijem saopštenju koje su, očekivano, objavili SRNA i RTRS izrekli su teške kvalifikacije da su svi koji ne misle kao režim izdajnici i ruštelji Republike Srpske. Čak su pozvali režim da se obračuna sa neistomišljenicima, a posebno su akcenat stavili na građane koji se okupljaju na Trgu Krajine tražeći istinu i pravdu.

Famozno udruženje je otišlo i korak dalje pa su zatražili da se “obuzda BN televizija” koja nije po njihovoj mjeri i koja očigledno njima i njihovim nalogodavcima ne odgovara.

Javnosti je poznato da je režim potkupio sve što je mogao; činovnike, narodne poslanike, brojne odbornike, pa čak i penzionisane oficire, predstavnike domaćih nevladinih organizacija, gotovo sve medije, jednom riječju cijelu vlast,ali za rukom im nije pošlo da kupe i BN televiziju.

Protesti u Makedoniji

– Da li riječ “obuzdati”, kako navedoše u saopštenju, znači pretući stotine hiljada građana koji se bore za pravdu i istinu tražeći da se zaustavi ubijanje njihove djece !?

– Da li riječ “obuzdati” znači prepustiti se mafiji koja pod okriljem lažnog patriotizma uništava svoj narod tako što svakodnevno putem plaćeničkih medija i famoznih organizacija unosi podjele i razdor što nije učinio ni najveći neprijatelj srpskog naroda!?

– Da li pod obuzdavanjem smatrate i milion onih koji svoje povjerenje daju BN televiziji, odnosno, da li smatrate da te ljude treba “obuzdati” ako nastave gledati BN televiziju i da li oni mogu završiti kao nesretni David?

Gospodo,ako vas tako mozemo nazvati,Vaša poruka njabolje govori o vama koji ste spremni sve uraditi da biste sačuvali svoje interese,istovremeno,žrtvujući cijeli narod, njene institucije i Republiku Srpsku.

Prije nego bilo šta uradite stavite prst na čelo i upitajte se – da li ste svjesni kuda idete, koga predstavljate i da li upravo onim što mjesecima činite niste vi ti koji rušite Republiku Srpsku i unosite najveci razdor od rata na ovamo!?

BN TV i stotine hiljada građana Republike Srpske ponosno stoje uz svoj narod,uz istinu i pravdu za bolji život naše djece i bolju Republiku Srpsku,ali ne ovakvu kakvu je vi zelite!

Obuzdati nas ne možete kao što nas niste mogli ni kupiti. Za nas čast otadžbine nema cijenu!

BN TV