Nemanja Milićević, mlađani maratonac iz Bileće, uspješno je istrčao, 1. septembra 2019. godine, 2. Ramski polumaraton i osvojio novu medalju.

Nemanja je učenik SŠC “Golub Kureš” i ljeto je proveo radeći teške fizičke poslove kako bi obezbijedio novčana sredstva za planirano učešće u maratonskim trkama koje predstoje.

Ramski polumaraton je okupio više od 160 maratonaca iz devet zemalja.

– Nova trka i veliko novo iskustvo za mene. Ja trčim i o trčanju učim. Staza je, za mene, bila vrlo zahtjevna, sa dosta uzbrdica i nizbrdica ali izuzetno živopisna. Pogled na jezero ljepotom oduzima dah. Želim da se zahvalim organizatoru na odličnoj organizaciji trke, kao i divnoj publici koja me je bodrila duž staze. I pored velikog napora, istinski sam uživao u trčanju i druženju sa divnim ljudima i dragim maratoncima – istakao je Milićević.

Nemanja je učešće na 2. Ramskom polumaratonu iskoristio da promoviše 3. Bilećki međunarodni polumaraton, koji se održava 2. novembra 2019. godine, i pozove maratonci da uzmu učešće i u sportskoj manifestaciji u našem gradu.

Sve čestitke Nemanji za istrčani novi polumaraton i osvojenu novu medalju. Novi uspesi će da stižu i medalje da se nižu sa novim iskustvom koje se stiče na stazi. Srećno, Nemanja!

(fb stranica Bilećki međunarodni polumaraton)