Davor Dragičević, otac ubijenog dvadesetjednogodišnjeg studenta Davida, nestao je sinoć nakon dramatičnih događaja na Trgu Krajine u Banjaluci.

Iz Policijske uprave Banjaluka kasno sinoć je saopšteno da policija nije uhapsila Dragičevića, dok pojedini istaknuti članovi grupe “Pravda za Davida”, s kojima smo nezvanično razgovarali, tvrde da se Dragičević ne nalazi u svojoj kući niti je bilo ko od članova grupe uspio da s njim stupi u kontakt nakon jučerašnjih događaja.

Policija je sinoć privela nekoliko članova grupe “Pravda za Davida” nakon što su poslije protestne šetnje ponovo došli na Trg Krajine gdje je, po odluci nadležnih iz MUP-a, zabranjeno javno okupljanje.

Raspisana potjernica za Davorom

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka pokrenuli su danas, u skladu sa Uputstvom o vršenju potražne djelatnosti, raspis o traganju za sljedećim licima D.D, S.M, A.G, S.B. i NJ.T, svi iz Banjaluke, zbog sumnje o počinjenim krivičnim djelima i prekršajima, saopšteno je iz policije.

Policijski službenici će, dodaju, preduzeti sve mjere i radnje na pronalasku navedenih lica i dokumentovanju počinjenih krivičnih djela i prekršaja.

(insajder.in)