U nedjelju, 8. septembra 2019. godine, sa početkom u 12.00 časova, na platou ispred crkve u Ljubinju, petu godinu za redom, održaće se manifestacija „Ljubinjska kotlićijada“, u organizaciji Folklornog društva „Ljubinje“ i lovačke grupe „Svoj Komod“.

Iako jedna od najmlađih manifestacija koje se održavaju u Ljubinju, kotlićijada je privukla veliki broj ljubitelja kulinarstva, bilo da se radi o lovcima, ili o iskusnim gurmanima i ljubiteljima dobre zabave, ili pak onima koji ovaj dan odvoje da posjete Ljubinje, sa namjerom da probaju neke od mnogobrojnih gurmanskih specijaliteta.

S obzirom da manifestacija poprima sve veći značaj, te da se iz godine u godinu povećava, kako broj ekipa tako i broj gostiju, sa ponosom ističemo da se radi o najvećem događaju koji se odvija u našoj maloj opštini. Ovaj, sve popularniji događaj, specifičan je i po tome što u njemu aktivno učešće imaju ljudi svih generacija, kao i cijele porodice, koje nađu vremena da provedu jedan veoma lijep dan uz kotlić, muziku i uživanje sa dragim prijateljima.

U koliko smatrate da ste „majstor za kotlić“, ili pak volite da pojedete ono što pripremi neko od vaših prijatelja, pozivamo vas da dođete, prijavite ekipu i okušate se u veoma oštroj konkurenciji ekipa iz svih opština Hercegovine, ali i ostalog djela Bosne i Hercegovine, te država u okruženju.

Za prijavu ekipa kao i za sve ostale informacije obratite se organizatorima na brojeve telefona: 065 166 313, 066 965 120.

DOBRO DOŠLI

Organizator