Drugi po redu biciklistički i planinarski događaj pod nazivom “Zelengora Tour“ biti će organizovan od 7. i 8. jula. Događaj je namijenjen rekreativcima brdskog biciklizma i planinarenja te svim ljubiteljima prirode.

Ovaj jedinstven događaj pruža učesnicima nezaboravno iskustvo na našoj najljepšoj planini. Zelengora je poznata po velikom broju jezera, a na jednom od njih (Orlovačkom jezeru) će biti organizovan kamp za učesnike tura.

Pored kampa, učesnicima u planinarskom pohodu će biti obezbijeđen prevoz nepristupačnim dijelom puta, a biciklistima okrepne stanice. Na raspolaganju su i sertifikovani vodiči koji će voditi ture na najviši vrh Zelengore (Bregoč – 2014 m) i Štirinsko jezero.

Polazak biciklista i planinara je zakazan za 30. jun u 10 časova iz Kalinovika, ispred hotela Moskva. Za sve učesnike obavezno MTB biciklo i kaciga. Vožnja je isključivo rekreativnog karaktera te je predviđena lagana vožnja u grupi sa pauzama isključivo pod nadzorom biciklističkog tima. Dužina staze je 28 km a zbir svih uspona je 790 m.

Detaljne informacije i ponudu paketa možete pronaći na zvaničnom sajtu http://www.zelengoratour.com/

Dođite i budite dio nezaboravne avanture na prekrasnoj Zelengori!

(ISTOK)