Iz SNSD-a Bileća je demantovano pisanje Istok-a da se predsjednik te stranke Milorad Dodik nije sastao sa načelnikom opštine Bileća Miljanom Aleksićem na dan održavanja centralne tribine te stranke u Bileći.

Kako se navodi u demantu 22. 9. 2018. na dan održavanja centralne tribine Dodik i Aleksić su se sastali dva puta, prije početka tribine i nakon njenog održavanja u restoranu “Jezero” u Bileći.

Ipak, istine radi, treba reći da Milorad Dodik nije došao na najavljeni sastanak u opštinu Bileća, gdje je po protokolu planiran sastanak sa načelnikom i gdje su ga očekivali, a što je bilo i objavljeno od strane novinske agencija SRNA da  će, prema informacijama iz kabineta predsjednika RS, “predsjednik Republike Srpske razgovarati u opštini Bileća sa načelnikom opštine Bileća Miljanom Aleksićem u zgradi opštine sa početkom u 19 i 30 časova”. Do tog sastanka nije došlo.

A što se tiče restoranskog druženja nakon sastanka ne sumnjamo da su isti propustili, obzirom da su kafane i restorani omiljeno mjesto boravka načelnika Miljana Aleksića i gdje se najčešće završavaju opštinski poslovi.

Možda bi za SNSD Bileća bilo pametnije da građanima objasne zbog čega se izbjegavaju redovne sjednice skupštine opštine, posebno zbog negativnog revizorskog izvještaja i katastrofalnog finansijskog stanja u kojem se nalazi opština Bileća.

 

ISTOK