Bilećanka Anđela S. Dželetović osvojila je prvo mjesto i zlatnu medalju na prestižnom međunarodnom turniru u modernom plesu – četvrtom ”International Dance Open Zagreb 2018” takmičenju, u kategoriji solo hip hopa za juniorke, koje je održano 10. maja 2018. godine u Zagrebu!

Ovogodišnje spektakularno plesačko takmičenje, zbog velike atraktivnosti i interesovanja, održano je u zagrebačkoj Areni i u njemu je učestvovalo, u svim kategorijama, 10.000 takmičara iz više od 25 zemalja Evrope.

Osvajanjem prvog mjesta, trener plesačica Plesnog kluba “HEO” iz Bileće, Anđela Dželetović, izborila je plasman na Svjetsko prvenstvo mladih talenata u plesu koje će se održati 27. i 28. oktobra 2018. godine u Milanu (Italija).

Uspjeh koji je Anđela postigla je, prije svega, odraz njenog talenta, volje, upornosti, želje i truda, ali i podrške, pomoći i razumijevanja trenera i porodice.

Anđela je odličan učenik, pohađa prvi razred gimnazije SŠC “Golub Kureš” Bileća. Aktivan je član Zavičajnog kluba “Osvit” u kome je postigla zapažene nastupe i svojim glumačkim talentom zablistala i u pozorišnim predstavama!

Vjerujemo da će uspjeh koji je Anđela postigla biti podsticaj za ljude dobre volje i širu zajednicu da joj pomognu da ode i na Svjetsko prvenstvo mladih talenata u plesu u Italiju, jer na svim ovim takmičenjima Anđela ne predstavlja samo sebe nego i našu Bileću, Hercegovinu i Republiku Srpsku.

ISTOK