Bilećki srednjoškolac Nemanja Milićević uspješno je, 7. septembra 2019. godine, istrčao polumaraton u Šapcu i osvojio novu medalju.

Ulicama Šapca trčalo je više od 500 takmičara. Olujno nevrijeme, kiša i grmljavina, u završnici manifestacije, pokvarili su kompletan utisak. Organizator se potrudio da svi učesnici manifestacije imaju optimalne uslove kako bi postigli maksimalno dobre rezultate.

– Poslije nesnosne vrućine, kada sam prošle nedjelje trčao u Rami, u Šapcu sam se, po prvi put, suočio sa kišom, vjetrom, grmljavinom… Novi doživljaj, osjećaj i neprocjenjivo iskustvo! Patike su bile pune vode, vjetar je bio jak, munje su sijevale… Teška trka, ali… sada, kada je sve prošlo, djeluje mi i romantično. Trka za pamćenje. Organizatoru sve čestitke, pohvale i velika zahvalnost – istakao je Milićević.

Osamnaestogodišnji maratonac iz Bileće, Nemanja Milićević, je mlad, vrijedan i uporan mladić koji uživa u trčanju i druženju sa dobrim i pozitivnim ljudima koji su spremni da mu pomognu kako bi se pravilno razvijao i u trčanju, osim radosti i uživanja, postizao i vrijedne rezultate.

Nemanja je nove i stare poznanike, kao i sve sportiste i ljude dobre volje, pozvao da trče u Bileći, 2. novembra 2019. godine, i uživaju u prazniku trčanja. Dobro nam došli!!!

 

(fb stranica Bilećki međunarodni polumaraton)